Groene Hardloop Circuit

De Woerdense Singelloop is tezamen met Rondje Zegveld, De Kamerikse Weteringloop en Hardloopevent Harmelen onderdeel van Het Groene Hardloop Circuit. Dit is een, in 2019 opgezet, Woerdens hardloopcircuit waarmee we het hardlopen in de gemeente en regio verder willen stimuleren. Alle Woerdense kernen nemen eraan deel met een eigen run.

Deelnemers die aan drie van deze vier runs meedoen, ontvangen een goodiebag met leuke kadootjes. Tevens wordt er een totaalklassement opgemaakt met mooie prijzen. Aan de onderkant van deze pagina vind je de tussenstand van het Groene Hardloop Circuit.

Deelnemers aan het Groene Hardloop Circuit ontvangen een stempelkaart bij het inschrijfbureau van Rondje Zegveld of de Weteringloop. Bij elke loop laat je een stempel op je kaart zetten. Heb je ten minste drie stempels, dan kan je je goodiebag ophalen. Later lees je op de website precies waar je deze kunt ophalen.

Voor het klassement kun je punten verdienen. 100 punten voor elke loop waaraan je deelneemt. Daarnaast 50 punten voor de winnaar per afstand. De tweede plaats krijgt 48 punten en zo terug tot de 25e plaats die 2 punten krijgt. De prestatiepunten ontvang je op basis van het klassement per afstand en geslacht. Voor mannen en vrouwen samen wordt één puntenklassement opgemaakt. Essentieel voor het opmaken van dit klassement is dat je elke run exact dezelfde voor- én achternaam opgeeft. Dus niet: Wim van der Stelt en Wim v.d. Stelt of M. Achterveld en Mandy Achterveld. Achteraf kunnen namen niét worden gecorrigeerd.

Voor het klassement kun je punten verdienen. 100 punten voor elke loop waaraan je deelneemt. Daarnaast 50 punten voor de winnaar per afstand. De tweede plaats krijgt 48 punten en zo terug tot de 25e plaats die 2 punten krijgt. De prestatiepunten ontvang je op basis van het klassement per afstand en geslacht. Voor mannen en vrouwen samen wordt één puntenklassement opgemaakt. Voor de eerste, tweede en derde plaats is er een cadeaubon van resp. €100, €50 en €25 beschikbaar, te besteden in de hardloopspeciaalzaak van de Rob Druppers Running Academy. Bij een gelijk aantal punten, wordt er geloot.

CONTACT / ORGANISATIE

06 81794247
info@rondjezegveld.nl
Rondje Zegveld
Middenweg 1 3474KC Zegveld

Social media

©Copyright 2022 – Jesse Baas – Een freelance designer uit Nederland